Topi Säilynoja aluejoukkueeseen
Julkaistu: 06.06.2017 00.00

Topi Säilynoja aluejoukkueeseen

FC Ylivieskan junioripelaajiin kuuluva 2003-syntynyt maalivahti Topi Säilynoja on valittu Pohjanmaan aluejoukkueeseen Huuhkajaturnaukseen Eerikkilään 15.-18.6. Turnaus on Palloliiton uusi pelaajakehitystapahtuma, jossa yhdistyy pelaajatarkkailu, valmennusosaamisen kehittäminen ja nuorten urheilijaksi kasvun tukeminen. Huuhkajaturnaus korvaa pitkän historian omaavan piirijoukkuecupin.

Turnauksessa on mukana kaikkiaan 12 aluejoukkuetta. Mukaan valitut pelaajat edustavat näin ollen C-pojat 2003 -ikäluokan parhaimmistoa Suomessa. Säilynojan lisäksi Pohjanmaan joukkueeseen valittiin 6 pelaajaa SJK-junioreista, 5 pelaajaa KPV:stä, 3 pelaajaa FF Jarosta ja 2 pelaajaa VPS:stä ja 1 pelaaja VIFK:sta.

Topi Säilynojan valinta on osoitus paitsi pelaajan taidoista ja tinkimättömästä harjoitteluasenteesta myös seuran maalivahtivalmennusta vetävän Juha Ansamaan laadukkaasta valmennuksesta. C-ikäisen Säilynojan kehitys on ollut nopeaa ja hän onkin parin viime vuoden aikana harjoitellut ja pelannut oman ikäluokkansa lisäksi B-pojissa. Lisäksi Säilynoja on silloin tällöin ollut mukana edustusjoukkueen harjoituksissa.

FC Ylivieska onnittelee pelaajaa valinnasta ja näkee sen erittäin tärkeänä koko seuran kannalta. FC Ylivieskasta on mahdollista ponnistaa aluejoukkueisiin ja sitä kautta vaikka kuinka pitkälle.

Seuran uusimmat