FDS-leiri kesäkuun alussa Ylivieskassa
Julkaistu: 14.05.2017 00.00

FDS-leiri kesäkuun alussa Ylivieskassa

FC Ylivieska jatkaa jo aiemmin aloitettua tiivistä yhteistyötä englantilaisen FDS:n (Football Development Schools) kanssa. Perinteisesti kesäkuun ensimmäisellä täydellä viikolla järjestettävä leiri on jo järjestyksessään neljäs. Tänä vuonna leiri järjestetään 5.-8.6.2017. Leiripaikkana toimii viime vuotiseen tapaan Ravikeskus Keskinen, joka tarjoaa erinomaiset puitteet niin harjoittelun kuin leiriruokailun järjestämiseen.

Leirin valmennuksesta vastaava FDS toimii yhteistyössä valioliigajoukkue West Bromwich Albionin kanssa. Leirejä kutsutaankin perinteisesti WBA- tai Premier League -jalkapalloleireiksi. Leiri on tarkoitettu tänä vuonna 2002-2008 syntyneille pojille ja tytöille. Leirillä on mahdollisuus saada myös maalivahtivalmennusta. Valmentajina leirillä toimii neljä FDS-valmentajaa. Näistä Kristian Heames on toiminut viime kesästä lähtien myös Pietarsaaron Jaron edustusjoukkueen vastuuvalmentajana.

Leiri on kokemuksena erinomainen ja tarjoaa jokaiselle pelaajalle hienon mahdollisuuden kehittää itseään. Toimiminen englantilaisvalmentajien ohjauksessa tutustuttaa uudenlaisiin harjoitteisiin ja kehittää myös kielitaitoa. Harjoitteiden lisäksi pelaajat ovat tiiviisti yhdessä väliajoilla kuten ruokailussa. Vaikka harjoitteet tehdään täysillä, kiinnitetään erityisen paljon huomiota positiiviseen ilmapiiriin ja ryhmäytymiseen. Leiriltä on mahdollisuus tulla valituksi FDS:n englantilais-suomalaisiin joukkueisiin, jotka kiertävät Euroopassa pelattavia jalkapalloturnauksia. Se on kuitenkin toissijainen asia - tärkeintä leirissä on mahdollisuus omien pelitaitojen ja myös henkisten ominaisuuksien kehittämiseen. Leirille osallistumalla pelaajat voivat ammentaa oppia ja kokemuksia myös oman joukkueen harjoitteluun ja pelaamiseen.

Leirin osallistumismaksu on 170 € sisältäen neljä päivää valmennusta sekä yhden päivittäisen aterian. Leirille otetaan kaikkiaan 80 nuorta futaria. Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta. Vaikka leiri järjestetään Ylivieskassa, on se avoin myös muiden seurojen pelaajille.

Ilmoittautumisaikaa on sunnuntaihin 31.5. saakka. Varmista paikkasi ajoissa!

Lisätiedot: fcylivieska@gmail.com tai Petri Kinnunen, 040 581 0111



Seuran uusimmat