FC Ylivieskalle seuralogo
Julkaistu: 14.02.2017 00.00

FC Ylivieskalle seuralogo

Seuralogo on keskeinen osa jokaisen urheiluseuran identiteettiä. FC Ylivieskassa logoa lähdettiin suunnittelemaan ammattilaisen avulla heti tammikuussa tapahtuneen markkinointinimen valinnan jälkeen. Laadituista vaihtoehdoista päädyttiin lopulta kuvassa näkyvään logoon.

Värimaailmaltaan valittu logo edustaa vahvasti seuran päävärejä keltaista ja mustaa. Ylivieskalaiseksi tunnusmerkiksi logoon on otettu vuonna 1912 rakennettu legendaarinen Savisilta. Lisäksi logossa on mukana seuran lajin selkeästi kertova symboli eli jalkapallo, seuran nimi sekä toiminnan käynnistymisvuosi.

Vaikka seura on uusi, on jalkapallolla vahvat perinteet paikkakunnalla. Logoon valitun teeman kautta rakennetaan siten myös symbolisesti siltaa uuden ja vanhan välillä yhdistäen samalla seura ylivieskalaisuuteen. Lisäksi sillan suunta on vahvasti eteenpäin kuten seurallakin. Ja mikä edustaisi perinnettä paremmin kuin Suomen toiseksi vanhin teräsbetonisilta. Seuran nimi ja logo pönkittävät siten vahvasti myös Ylivieskan kaupungin imagoa nyt ja tulevaisuudessa.

Uusi logo otetaan välittömästi käyttöön seuran viestinnässä. Varusteissa logo otetaan käyttöön portaittain kevään aikana.

Seuran uusimmat