Nettisivut julkaistu
Julkaistu: 27.01.2017 00.00

Nettisivut julkaistu

FC Ylivieskan nettisivut on julkaistu. Sivujen ulkoinen ilme kehittyy vielä kevään kuluessa mutta sivustolta löytyy nyt joka tapauksessa kaikki olennainen seuran ja sen joukkueiden toiminnasta. Sivuston tekninen toteutus on Jopox Oy:n. Yläbannerin on suunnitellut Mika Pajala; siinä hyödynnetyt valokuvat ovat Anita ja Markus Välimäen ottamia. Verkkotunnukseksi valikoitui fcylivieska.fi.

Nettisivut ovat seuran keskeisin tiedotuskanava ulospäin. Tulemme kiinnittämään entistä enemmän huomiota sisällöntuotantoon, mikä tarkoittaa että niin seuran kuin yksittäisten joukkueiden sivuille tuodaan aiempaa aktiviisemmin sisältöä ja kuva-aineistoa. Kuuntelemma mielellämme myös futisyhteisöä eli kehittämisehdotuksia voi laittaa seuran sähköpostiosoitteeseen fcylivieska@gmail.com.

Nettisivun ohella FC Ylivieska näkyy vahvasti sosiaalisessa mediassa eli Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Nettisivulta löytyvät suorat linkit Facebook- ja Twitter -sivustoille. Instagramista seuran virallinen tili löytyy nimellä fcylivieska.

Seuraava keskeinen askel seuran ulkoisen ilmeen luomisessa on uuden seuralogon paljastaminen. Tämä tapahtuu lähiaiikoina, kannattaa seurata tiedotusta!



Seuran uusimmat