Julkaistu: 27.01.2017 00.00

Seuran markkinointinimeksi FC Ylivieska

Palloliiton Keski-Pohjanmaan piirihallitus on hyväksynyt FC Ylivieskan jäsenhakemuksen. Tämä tarkoittaa, että joulukuussa perustettu seura käyttää uutta nimeä kaikessa viestinnässään ja kilpailutoiminnassaan. Yhdistyksen virallinen nimi on edelleen Ylivieskan Seudun Jalkapalloseura YPA ry. Nimiasia aktivoitui, kun Palloliiton uudistetut säännöt kieltävät vanhan seuran nimen tai siihen viittaavien yhdistelmien käytön viestintä-/markkinointinimenä 5 vuoden ajan.

FC Ylivieska viestii nimenä vahvasti perinteikästä ylivieskalaista jalkapallotoimintaa, joka käynnistyi virallisesti jo vuonna 1953. Oleellista on, että se asemoi paikkakunnan sekä siellä tehtävän laadullisesti ja määrällisesti merkittävän jalkapallotyön suomalaiselle sekä kansainväliselle futiskartalle.

Seuran pelipaidan väri on jatkossakin keltainen. Uusi markkinointinimi ei aiheuta välittömiä muutostarpeita varusteisiin. Seuran uutta logoa lähdetään nyt suunnittelemaan. Viestinnässä ja markkinoinnissa – esimerkkinä sosiaalisen median kanavat - aletaan välittömästi käyttää FC Ylivieska -nimeä.

Seuran uusimmat