23
HUH
18.30
C-pojat 04, P14 Kevät

Virkiä YJ - FC Y   6 - 1

Patruuna Areena

Aluesarja alkoi Lapualla

Poikien ensimmäinen aluesarjapeli päättyi tappioon Lapualla.

Ottelun alussa Ylivieskalaisten otteissa näkyi selvästi hermostuneisuutta suoraviivaista ja fyysistä Virkiää vastaan. Kotijoukkue jyräsikin lähes ensi minuutilla 1-0 johtoon suoraviivaisella läpijuoksulla. Toisessa päässä Tomas Hemmilä teki saman, mutta hänet jouduttiin kaatamaan sääntöjen vastaisesti rangaistusalueella. Pallo aseteltiin pilkulle josta Manu Huuha latasi pallon varmasti maaliin.
FC Ylivieska ei saanut omaa pallollista peliään käyntiin ja ottelun kuva oli, että Virkiä yritti rakentaa ja Ylivieska puski päälle kovalla prässillä. Prässi ei kuitenkaan tuottanut tulosta vaan kotijoukkue pääsi liian helposti purkamaan vierailijoiden prässin. Pallon kanssa vierasjoukkue oli huolimaton ja mahdollisuudet pallon hallintaan menetettiin epävarmaan pelaamiseen. Hyökkäykset tulivat lähinnä yksittäisistä henkilökohtaisista suorituksista. FC Ylivieskan tunnusomainen taitava syöttö peli loisti poissaolollaan.
Kotijoukkueen kärjessä fyysinen Emil Saarenpää (joka on myös aluejoukkueringissä) oli vaarallinen pidettävä ja hän pääsikin tekemään kolme maalia. Virkiän suoraviivainen ja kovatempoinen peli toimi varmasti herätyksenä Ylivieskalaisille aluesarjan tasosta.

"This is whole new ball game. Aluesarjapelit on uusi ympäristö ja selkeästi taso on kovempi mihin ollaan totuttu. Tästä pitää meidän kaikkien joukkueena ottaa opiksi ja nostaa tekemisen tasoa jokaisella osa-alueella." kommentoi FC Ylivieskan valmentaja Jari Ristiluoma.
Pelin alussa käteltiin vastustaja joka oli myös osoitus uudelle tasolle ja uuteen ympäristöön astumisesta.

Tilastot
Virkiä YJ

6 - 1

(2-1)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista