22
TOU
19.00
Edustus, Miesten 7. divisioona

FC Y - Oldboys  15 - 0

Safarin puistostadion

Murskavoitto Safarin avausottelussa

Kotijoukkue näytti kaapinpaikan Oldboysille maanantai-illan ottelussa. Vierailijalla ei ollut mitään mahdollisuuksia ja kotijoukkue takoikin tasaiseen tahtiin maaleja aloittaen 2 minuutilla ja viimeistellen vielä 90 minuutin kohdalla. Yhteensä maaleja mätettiin 15. Tämän lisäksi hyvin pelannut Oldboysin maalivahti teki useita pelastuksia maalinsa suulla.

Ottelu oli ensimmäinen peli Safarin puistostadionilla tälle kesälle. Kaupungin kenttämiehet olivat taikoneet kentän vihreäksi ja vuodenaikaan nähden erinomaiseksi. Hyvällä nurmella kotijoukkue pääsi toteuttamaan pelisuunnitelmaansa ja pallo kulki nopeasti pelaajalta toiselle. Selkeästi harjoitellut hyökkäyskuviot tuottivat usein toivotun tuloksen. FC Ylivieskan puolustus pääsi vähällä, mutta suurimman työn pelinrakentelussa teki keskikentän linja. He jakoivat palloa ahnaasi ja Mika Hemmilä pääsi nautiskelemaan maalin edustalla erinomaisesta tarjoilusta. Myös muu hyökkäyskalusto pääsi pöllyttämään vastustajan maaliverkkoa.

"Hieno peli. Pystyimme toteuttamaan niitä asioita mitä olemme harjoitelleet. Olen erittäin tyytyväinen myös jokaisen työmoraaliin, vaikka olimmekin alusta asti kuskin paikalla. Helposti tempo laskee, mutta ei tällä porukalla." Kommentoi pelaaja/valmentaja Hemmilä.

Ensi viikolla joukkueella on kaksi peliä. Maantaina vieras peli Munsalassa ja torstaina historiallinen paikalliskamppailu FC Ylivieska II vastaan. Jokohan edustusjoukkueessa nähdään pelaajia, jotka eivät ole vielä esiintyneet uuden logon alla?

Tilastot

15 - 0

Oldboys
(5-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista