Tytöt Kokkolassa jälleen voitokkaina
Julkaistu: 24.02.2018 00.00

FC Ylivieskan T2009-2010 joukkue osallistui Helmikuussa jo toiseen turnaukseensa tänä vuonna, kun Emotion Helmi Cup järjestettiin Kokkolassa 17.2.2018. Turnaukseen osallistuttiin kahteen sarjaan, T9 ja T8 sarjoihin lähes samoilla joukkueilla, joilla oltiin pelattu Oulussakin. Muutama sairastuminen / poisjäänti muutti vain hieman kokoonpanoja. Turnaus oli tyttöjen osalta yksipäiväinen ja niinpä päivä alkoikin jo aikaisin matkustamalla Kokkolaan.

Kokkolassa T8 joukkuetta vastaan asettui kaksi KPV:n joukkuetta, GBK ja SeMi. Vain KPV oli tytöille tuttu vastus, sillä heitä vastaan oli syksyllä pelattu harjoitusotteluita. Pelit menivät hyvin ja viimeistä peliä lukuunottamatta pelit sujuivat voitokkaasti. Voitto ei silti yhdessäkään pelissä tullut helpolla vaan tytöt saivat oikeasti tehdä töitä. Turnauksessa nähtiin kuitenkin hienoa yksilötyöskentelyä ja tytöt myös yrittivät hienosti pelata joukkueena syöttöpeliä.

T9 joukkuetta vastaan turnauksessa asettuivat jo monta kertaa vastustajana ollut KPV sekä kesältä tuttu Kaustisten Pohjan-Veikot (KP-V). Ihan uutena tuttavuutena vastaan asettuivat SeMin kaksi joukkuetta. T9 joukkueen pelit olivat myös jännittäviä ja kehitystä näytti tapahtuvan jopa turnauksen aikana kun tytöt kuuntelivat tarkasti valmentajien ohjeita ja toimivat seuraavassa pelissä ohjeiden mukaisesti. Muuten turnaus oli voitokas, mutta KPV vei keskinäisessä ottelussa voiton.

Turnaus oli hyvin järjestetty ja kunnon jalkapallohallissa ja tekonurmella oli jälleen kiva päästä pelaamaan, tytöt nauttivat. Iltapäivän viimeisten pelien päätteeksi tytöt palkittiin diplomeilla ja mitaleilla. Lisäksi joukkeista valittiin turnauksen onnistujat ja tsemppipelaajat. T9 joukkueen tsemppipelaajana palkittiin kovasti jälleen ahertanut Säde ja onnistujana palkittiin Emma. T8 joukkueen tsemppipelaaja oli joukkueen eteen hyvin pelannut Natalia sekä onnistujana Julia. Jälleen valmentajat olisivat halunneet palkita kaikki tytöt, mutta palkintoja ei ollut tarpeeksi jaettavaksi. Kaikki pelaajat jaksoivat koko turnauksen tsempata hienosti ja onkin hienoa nähdä mihin kaikkeen nämä tytöt kesällä pystyvätkään.