Ilmajoelta pronssia!
Julkaistu: 07.04.2018 00.00

Ilmajoelta pronssia!

Lauantai aamuna startattiin kohti Ilmajokea lähes koko joukkueen voimin.

Turnaus pelattiin 8 joukkueen voimin kahdessa eri lohkossa.

Ensimmäinen peli Äänekosken Huimaa vastaan oli tasaista puurtamista, ja osalle joukkueen pelaajista myös uusien pelipaikkojen testaamista. Hallinta pelistä oli meillä, mutta tuntui, että maaleja ei vain saatu. Noin puolessa välissä peliä Oona K pääsi tälläämään lähes puolesta kentästä vedon yli maalivahdin ja tällä maalilla saatiin avausvoitto. 1-0.

Toisessa pelissä kohdattiin koko sarjan voittaja Apassit Hämeenkyröstä. Jälleen hallinta oli meillä, mutta maaleja ei saatu aikaiseksi. Peli tuntui osittain sekavalta ja vastustaja sai ottelussa yhden tilanteen meidän pienen uinahduksen takia ja teki tästä ottelun ainoan maalin. Tulos siis 0-1.

Viimeisessä alkusarjan pelissä kohdattiin tuttu joukkue helmikuulta Kokkolan turnauksesta eli IK, Ilmajoen kisailijat, jolle olimme hävinneet Kokkolassa rankkien jälkeen. Nyt tytöille löytyi aivan eri vaihde peliin! Jokainen teki taas työtä 100%:n asenteella. Oona J. aloitti maalinteon pelin alkuminuuteilla hienon yhteistyön tuloksena. Toisen maalin teki Oona K., joka onnistui toistamiseen turnauksen aikana yllättämään maalivahdin melko kaukaa. IK painoi kuitenki myös tosissaan ja kavensikin tilanteen kulmatilanteesta. Yhteistyöllä saatiin kuitenkin vapauttava 3-1 osuma, jonka Jane viimeisteli. Se jäi ottelun viimeiseksi maaliksi.

Päädyttiin Apassien kans tasapisteisiin omassa lohkossa ja näin ollen keskinäinen ottelu ratkaisi. Apassit finaaliin ja me pronssiotteluun.

Pronssiottelussa vastaan asettui Ylöjärven Ilves, joka oli alkulohkossa hävinnyt vain kovalle joukkuelle Vaasa IFK:lle. Meidän taisteluinto vain yltyi päivän edetessä. Ottelun alkupuolella Oosa sai upean syötön, josta laukoi mallon suoraan maaliin. 2-0 maali syntyi hienon prässäämisen tuloksena ja Oosa pääsi viimeistelemään. Ottelu oli meidän hallinnassa, mutta vastustajakin pelasi ja taisteli loppuun asti. Muita maaleja ei enää nähty, joten hieno 3.sija tuloksena.

Upea turnaus taas upealta joukkueelta. Hienoja onnistumisia koko joukkueelta, jonka fiilis ja voitontahto vain kasvoi ottelu ottelulta. Hienoa oli myös nähdä, miten vaihdossa olevat pelaajat tsemppasivat kentällä olevia pelaajia.

Mukana turnauksessa, Oona M, Oona K., Janita, Essi, Salla, Venla, Aada, Janette, Anni, Oosa, Moona Ja OonaJ.

Kiitos tytöt!

Seuran uusimmat