Emotion Cup Kokkolassa, 4.sija
Julkaistu: 20.02.2018 00.00

Emotion Cup Kokkolassa, 4.sija

Emotion Cup Kokkolassa käynnistyi lauantai aamuna klo 8. Hyvin saatiin peli käyntiin aikaisesta herätyksestä huolimatta. IK Myran, tuttu vastustaja, oli voittanut edellisiltana KPV:n. Peli lähti hienosti käyntiin ja heti kolmannella minuutilla Oosa maalasi Sallan syötöstä ottelun ekan ja ainoan maalin! Tasainen peli päättyi siis FC Ykan 1-0 voittoon. Toinen peli pelattiin KPV:n Smaragdeja vastaan. Ottelun puolessa välissä Janitan hieno veto osui maalin sisällä olevaan rautaan ja kimposi siitä pois. Tuomari ei maalia nähnyt, mutta onneksi Anni seurasi tilanteen loppuun ja teki 1-0 osuman. Harmillisesti KPV tasoitti aivan ottelun loppupuolella hienolla yksilösuorituksella. Tulos 1-1. Kolmas peli pelattiin etujkäteen ajatellen vahvaa joukkuetta FC Sportia vastaan. Eka 5min:n aikana Sport otti meiltä luulot pois ja useampi tyttö otettiin sen verran rajusti, että joutuivat hetkeksi vaihtoon. Selkäranka katkesi ja Sport siirtyi 2-0 johtoon. Loppupeli oli meiltä hyvää yrittämistä, mutta enää ei maaleja ottelussa tehty.

Sunnuntaina pelattiin vielä yksi alkusarjan ottelu SiPS:ä vastaan. Siilinjärven tyttärien kans väännettiin tasaisesti 0-0 lopputulos. Tämä tarkoitti sitä, että arvonnan kautta pääsimme pelaamaan joko sijoista 3.-4. tai 5.-6. Arpaonni oli puolellamme,

Koko pitkän päivän hallilla olemisen jälkeen valmentajilla oli pieni pelko tyttöjen pelivireestä. Hetki ennen pelin alkua, tytöt otettiin pukuhuoneeseen ja sovittiin, että jokainen laittaa nyt 120% itsestään tähän peliin ja näin kävi. Jokainen antoi kaikkensa ja peli oli upea ja äärimmäisen tasainen. Varsinainen peliaika päättyi 0-0, joten rankkeihin mentiin. Vain yksi pelaaja/joukkue. Vastustaja, IK, aloitti ja laittoi pallon maaliin. Oosa veti meidän joukkueen rankin, mutta harmillisesti pallo kimposi sisätolpasta ulos maalista ja näin IK Ilmajoelta vei pronssin ja meille hieno 4.sija.

Upeita hetkiä kentällä ja sen laidalla. Tästä mennään taas täysillä eteenpäin!

Koko joukkueelle erittäin positiivinen turnaus!

Seuran uusimmat