D-pojat 06 kaudella 2018
9.11.2017 19:23 Uutiset / D-pojat 06

Uudet pelaajat tervetulleita harjoitusrinkiin!

D-pojat 06 on vauhdikkaaseen taitofutikseen panostava joukkue, josta löytyy energiaa ja jonka iso teema on tällä harjoituskaudella hauska yhdessä tekeminen. Harjoittelemme aktiivisesti mutta teemme harjoitusarjen ohessa myös mukavia irtiottoja omasta lajista noin kerran kuukaudessa. Joukkuetta valmentaa Petri Kinnunen apunaan Sami Leppälä sekä mahdollisuuksien muita pelaajien vanhempia. Joukkueenjohtajana toimii Marika Takanen.

Joukkue tarjoaa toiminnallaan kehittymis- ja kasvualustan sekä jalkapalloa läpi vuoden harrastaville että muissa lajeissa jalkapallon lisäksi oleville. Halu harrastaa on tärkein ja sitä pyrimme kaikin tavoin tukemaan. Lajiharjoittelussa korostamme monipuolista taidon, fysiikan ja pelinomaisten harjoitteiden yhdistämistä. Talvikaudella rinkimme on pienempi kuin kesällä, joten porukkaan voi liittyä mukaan milloin vain - otamme innokkaat harrastajat ilolla vastaan! Ensimmäinen kuukausi on maksuton, ja varusteeksi riittävät futsal- tai sisäpelikengät, säärisuojat ja sukat sekä juomapullo.

Harjoitukset ovat pääsääntöisesti kolme kertaa viikossa. Ylivieskan salitilanne on haastava ja sen vuoksi harjoitusarkeemme kuuluu matkustelua. Harjoitukset menevät tässä vaiheessa seuraavasti - nettisivun kalenterissa on aina ajantasainen tilanne parin viikon ajalta:

  • Keskiviikkoisin klo 17:30-19 Alavieskan yhtenäiskoulun liikuntasalissa
  • Torstaisin klo 17:30-19 Raudaskosken koulun liikuntasalissa
  • Sunnuntaisin
    • parittomina viikkoina yhteistreeni K-Pallon kanssa Kalajoen Event Park Arenalla klo 16-17:30
    • parillisina viikkoin yhteistreeni oman seuran 05-poikien kanssa liikuntakeskuksen salissa klo 14:45-16:15

Yksittäiset poikkeukset ovat mahdollisia! Lisäksi pyrimme järjestämään muutaman kerran talvikauden aikana yhteistreenit FC Folkin kanssa Haapaveden liikuntahallissa, Event Park Arenalla tai Raahen Arina Areenalla.

Toimintasuunnitelma rakentuu kauden edetessä ja alla olevaa alustavaa taulukkoa päivitetään turnausten, harjoituspelien ja muiden tapahtumien esim. leiripäivät varmistuessa. Tavoitteena on saada tosipelejä (harjoitus- ja turnauspelit) talvikaudella kerran kuukaudessa ja kesäkaudella normaalien sarjapelien ohessa vähintään kerran kuukaudessa.

KuukausiTapahtuma
JoulukuuKemin Jouluturnaus su 10.12.
HARKKATAUKO Joulun ja Uuden vuoden yli (21.12.-2.1.)
TammikuuHarjoituspeli tai turnaus
HelmikuuHarjoituspeli tai turnaus
MaaliskuuHarjoituspeli tai turnaus
HARKKATAUKO HIIHTOLOMAVIIKOLLA
HuhtikuuKokkolan kevätturnaus 7.-8.4. (varmistumatta)
Oulu Boys Cup 21.-22.4. (varmistumatta)
ToukokuuPiirisarjapelit alkavat (yksi peli per viikko, pelipäivä torstai?)
Luis Antonio Cup Seinäjoki 26.-27.5. (varmistumatta)
KesäkuuPiirisarjapelit jatkuvat
Oma kutsuturnaus Ylivieskassa (?)
HeinäkuuPiirisarjapelit jatkuvat
Wasa Football Cup 6.-8.7. (varmistumatta - mahdollinen myös turnaus muualla)
HARKKATAUKO (pari viikkoa) turnauksen jälkeen
ElokuuPiirisarjapelit jatkuvat
Sopiva turnaus jossakin
SyyskuuPiirisarjapelit jatkuvat
Kaleva Cup (jos kutsu käy) tai joku muu turnaus
LokakuuJoukkueen turnausmatka etelän lämpöön (tähän mahdollista ilmoittautua mukaan vielä ennen lopullisia varauksia)


Tiedottaminen ja yhteyshenkilöt: Nettisivuille pyritään aina päivittämään ajantasainen tieto harjoituksista, otteluista ja muista tapahtumista. Samoin päivitetään mahdollisuuksien mukaan otteluraportteja ja joukkueeseen liittyviä uutisia. Myös kauden 2017 puolella olevaan sisältöön pääsee käsiksi vaihtamalla kautta alasvetovalikosta heti yläkuvan alta oikealla. Joukkueen kuulumisista tiedotetaan ulospäin myös joukkueen Facebook -sivulla sekä Instragram -tilillä nimellä fcylivieska_p06. Joukkueella on myös oma Youtube -kanava FC Ylivieska Pojat 06. Jo joukkueen toiminnassa oleville keskeisiä tiedotuskanavia ovat WhatsApp ja sähköposti.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen tai kuulemaan lisää sen toiminnasta, voit ottaa yhteyttä joukkueenjohtaja Marika Takaseen, 050 309 2747, marika.takanen(at)gmail.com tai vastuuvalmentaja Petri Kinnuseen, 040 581 0111, petri.kinnunen(at)kotinet.com.

Harjoituskausi käynnistyi viikolla 46. Alla oleva kuva Raudaskosken koulun salissa 16.11. pidetystä harjoituksesta.   
Lisää uutisia
D-pojat 06
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat