28
HUH
14.00
D-pojat 06, Jokiedu Cup

FC Y - FC-92  1 - 1

Nivalan tekonurmi, kenttä 2

Alkusarjan viimeisessä ottelussa kohdattiin kotijoukkue FC-92. Se oli mukana puhtaasti 05-ikäisillä pelaajilla ja joukkueen peli oli näyttänyt aiemmissa otteluissa varsin hyvältä.

Ottelusta muodostuikin tasainen koitos. Pallonhallinta ja ennen kaikkea keskikenttä oli jossain määrin Keltaisella, mutta nivalalaiset iskivät nopeasti vastaan ja nopeat laiturit aiheuttivat töitä puolustusosastollemme. Taistelupareja muodostui toiseenkin päähän Eetun haastaessa useasti Nivalan hyväjalkaista varmaa pakkia. Kaikkiaan peli oli mukavan vauhdikasta eikä siinä jääty kyttäilemään. Todellisia laatupaikkoja ei kummallakaan hirveästi ollut, mutta peli aaltoili mukavasti päädystä toiseen. Ensimmäinen maali nähtiin noin 13 minuutin kohdalla Nivalan päästessä nopeaan hyökkäykseen ja laidasta maalintekosektorille ajaneen pelaajan laukoessa pallon vastustamattomasti Herkon taakse. Kuten tänä päivänä aiemminkin, pojat eivät maalista hämmästyneet, vaan jatkoivat oman pelin pyörittämistä ja tarvittavien maalipaikkojen hakemista. Lopulta ansaittu tasoitus saatiinkin muutama minuutti vastustajan johtomaalista. Niilo etenki keskellä, imi pari vastustajaa itseensä ja lähetti pallon oikealle täyteen vauhtiin Veetille. Tämä ajoi maalia kohti ja niittasi pallon varmasti sisään.

Tämän jälkeen ei enää maaleja nähty ja pelin lopputuloksena oli tapahtumiin nähden varsin oikeutettu tasapeli. Ottelu oli samalla kenraaliharjoitus, sillä samat joukkueet jatkoivat keskinäisellä pronssipelillä noin 1,5 tunnin tauon jälkeen.

Maalit: 1-1 Kumpumäki Veeti (Takanen Niilo)

Maalivahti: Honkala Herkko

Tilastot

1 - 1

FC-92
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista