28
HUH
12.45
D-pojat 06, Jokiedu Cup

OuHu - FC Y   0 - 4

Nivalan tekonurmi, kenttä 2

Kahden tiukan fyysisen ottelun jälkeen päästiin hiukan helpommalla Oulaisten Huimaa vastaan. Iso hatunnosto vastustajalle, joka oli kyllä parantanut peliään valtavasti sitten toissakauden, jolloi oli viimeksi kohdattu 05-piiriturnauksessa. Tilaa oli silti kentällä ihan eri tavalla ja meidän vikkelät ja nopeat pelimannit kyllä sen hyväkseen käyttävät.

Tähän otteluun saatiin ensimmäisen matsin tapaan lentävä lähtö Niilon ampuessa pallon sisään liki ensi minuutilla. Ja vajaan kymmenen minuutin pelin jälkeen Niilo oli jälleen asialla. Molemmat maalit olivat sikäli samanlaisia, että tässä ottelussa pelipaikkoja keskenään vaihtaneet Niilo ja Veeti pelasivat erinomaisesti yhten. Eli Veeti nosti hyökkäystä ylempnä keskikenttänä ja toimitti pallon vasempaan laitaan hyvään vauhtiin päässeelle Niilolle. Hyvä esimerkki siitä, että pelipaikkojen ei tarvitse fiksaantua, vaan erilaisia variaatioita ja yllätysmomentteja voidaan hakea sopivin muutoksin.

Ottelun jälkimmäisellä puolikkaalla maaliverkkoa heilutti puolestaan kahteen otteeseen Ville. Tämä sanoi valmentajalle ensimmäisen kentällä käyntinsä jälkeen, että haluaa ehdottomasti tehdä maalin tässä ottelussa. No, Villen ensimmäinen oli tosiaan tahtomaali. Niilo pelasi pallon Villelle sinällään varsin vaarattomaan paikkaan kohtuullisen matkan päässä vastustajan maalista. Ville otti palloon pienen kosketuksen ja lähetti todella kovan hienon laukauksen, onka edessä vastustajan maalivahti oli voimaton. Jälkimmäinen maali syntyi sitten aivan maalinedestä Eetun oikealta tulleen keskityksen kakkospallosta.

Tässä ottelussa oltaisiin voitu tehdä maaleja useampi lisää, mutta ihan eivät askelmerkit ja ajatukset aina täsmänneet. Etenkin oikealta Eetu juoksi toistuvasti irti vastustajasta ja toimitti hyviä palloja maalin edustalle. Vaikka Huima oli ehkä pelillisesti jaloissa, se ei ollut sitä todellakaan fyysisesti. Etenkin oikealla pelannut tyttöpelaaja aiheutti useaan kertaan tiukkaa vääntöä tuolla puolella puolustaneelle Onnille sekä keskikentän pohjalla pelanneelle Nuutille.

Maalit: 0-1 Takanen Niilo (Kumpumäki Veeti), 0-2 Takanen Niilo (Kumpumäki Veeti), 0-3 Kokko Ville, 0-4 Kokko Ville (Kinnunen Eevert)

Maalivahti: Honkala Herkko

Tilastot
OuHu

0 - 4

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista